Jos joku luuli, että kiire helpottaa kun kauppa aukeaa niin turha oli luulo. Nyt kaupassa ollaa päivät ja illalla sitten pitää hoitaa kaikkia asioita. No, jos helpottaisi kun avajaisviikko ohi.

Päivä alkaa 5.30 jolloin onneks päästään tunnin metsälenkille. Toinen pikkulenkki puol kympin tienoissa, sitten koppihoitoa kuuteen ja Treelle palatessa reilu puolentunnin metsälenkki. Kotona ollaan kasin jälkeen ja kympiltä on jo pää tyynyssä koko jengillä.

Onnek sentään agiliidetään reeneissä kerran viikkossa ja toivottavasti saadaan jatkaa reenausta. Ja aamusin ollaan usein käyty ottaan jotain: kontakteja, takaa kiertoja, rengasta ja keinua tms. Toi Hannan halli kun on onneks tossa matkanvarrella.

Jotain tavoitteita reenaamiseen pitää asettaa että tulee reenattua. Anna luvattu agirotuun jos brabbarijoukkue saadaan kasaan joten Annalla selvät tavoitteet. Sekä Iiti että Anna osallistuu elokuussa Jankk tanssikisoihin kans ja sinne Iitille pitää saada uusi koreografia. Nahkatakkinen tyttö on Ritasta hyvä ja siihen saa hyvän rekvisiitan mutta tosi on, että biisi ei sovi Iitille. Ja biisin pitäisi nimenomaan olla KOIRALLE sopiva. Mun tavoitteet on saada pysyä agiliidon reeniryhmässä ja päästä johonkin tavoitteelliseen tottisryhmään. Ja reenata! Tavoitteita pitää olla, että tulee reenattua eikä kaikki aika katoa tuolla kaupassa.

Että näin elämä menee nyt, kai tää tästä jossain välissä rauhottuu...