Ku mulle itelle ei tapahdu oikeen mitään niin kerron ny vähän mun kämppiksistä - kun tää on kuulemma nykyään vähän niidenkin blogi (vaikkei tarttis olla ku mun vaan...)

Toi Anna (Anna panna pannukakku alias Pannu alias Pannis alias Pannari... rakkaalla lapsella monta nimee kuulemma) on kaameen ahne. Vaikka se saa ruokaa ihan riittävästi - ja namit mukaanlukien välillä liikaakin! Se syö ihan kaikki ja kaikkee! Jos Iitin sydänlääkkeet sattuu menee ohi suun niin Anna syö ne. Jos pöydälle jää - ihan mitä tahansa syötävää (Annan mielestä mm kynsiviilat on syötävää) niin kaikki menee. Meillä on nykyään roskakaapin ovi narulla kiinni koska Anna dyykkaa roskiksen ympäri kämppää heti kun silmä välttää. Ja hei, se keksi joulunaikaan että täällä rivari- omakotialueella ihmiset jättää roskikset olko-ovenpieleen - siihen ulkopuolelle. Anna kun saa olla vapaana kun meidän talojen takaa alkaa lenkkimetsä niin kerran se ei tullutkaan muun lauman mukana kotiin. Kun Rita sitä haki niin koiruus löytyi naapuritalon pihasta Valintatalon -kassista - koko roskis levitetty pitkin pihaa ja koiruus ihan jugurtussa (tai jossain). Korvat luimussa Rita keräs roskat kassiin ja poistui kotiin Anna kainalossa. Ja kun tyyppi tän kerran keksi niin haukan silmin Annaa saa vahtia, ettei karkaa dyykkausretkelle. Sieltä ei sitten takas tuu vaikka kuinka kutsuis... Tänä aamuna saatiin Iitin kanssa 1,5h aamulenkki kun etsittiin Annaa kun se läks taas (mulla ei pitkiä lenkkejä vastaan mitään). Pitäs varmaan pitää Anna vaan taluttimessa tai jotain! Toivottavasti naapuritalojen asukkaat ei lue tätä vaan luulee edelleen, että kai harakat niiden roskikset levittelee (*toivoo Rita*)

Tänään oli sentään agiliitoreenit mutta päivä oltiin Vammalassa ja huomenna mennään sinne taas Otsan rypistys. Hyvä kuitenkin kun tulee kesä ja toi matka Vammalaan on melkeen metsää ja siinä välillä monenmonta metsätietä. Me koiruudet kun ollaan mukana matkassa ja meno- ja/tai tulomatkalla yleensä poiketaan johonki metsätielle ja käydään juoksenteleen metsässä vapaana. Ei tarvi muita lenkkeilijöitä väistellä ja saa painaa pitkin metsää mielin määrin - kun noi loputkin lumet sulaa niin viä hienompaa (pääsee noi tytötkin liikkeelle kunnolla ja lenkit pitenee - mä kyllä näillä koivillä loikin)

P.S. Mulle tuli tänään veli-ja siskopuolia  Nauru- käy kattoon http://www.finagility.com/tuus/